Dakkapellen

dakkapel

Dakkapel laten plaatsen

Oogt uw zolder al jaren donker en bestemmingsloos? Moet er echt eens iets mee gebeuren, maar komt het er niet van? Tijd voor een dakkapel! Wij realiseren topkwaliteit dakkapellen die zeer onderhoudsarm zijn en prima betaalbaar. Binnen één tot twee dagen tovert u uw zolder om tot een volwaardige etage met een zee aan ruimte en licht. Wat u met uw zolder wilt is aan u! Een slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte? Hoe dan ook verblijft u er veel prettiger met een dakkapel. BCK Kozijnen & Rolluiken levert dakkapellen op maat, dus geen prefab maar een dakkapel als verlengstuk van uw dak. Wij leveren uw dakkapel volledig naar wens en zorgen voor een snelle, perfecte montage.

dakkapel
dakkapel

Duurzame materialen

Onze traditionele dakkapellen worden volledig op maat gemaakt en aan de buitenkant geheel afgewerkt met duurzame kunststof materialen. Wij voorzien het geïsoleerde platte gedeelte van een bitumen dakbedekking, die uitzonderlijk lang mee gaat. Dakkapellen van BCK Kozijnen & Rolluiken zijn uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden, onderhoudsvrij en blijven lang mooi. U geniet van een zeer lange levensduur en een gereduceerde energierekening dankzij de uitstekende isolatie. Wij willen u waar voor uw geld geven en streven altijd naar het allerbeste. Een vrijblijvend bezoek aan huis behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

dakkapel

Geheel in de stijl van uw woning

Bij het bouwen van een dakkapel heeft u veel vrijheid in afmeting, ontwerp, kleur-en materiaalkeuze. Wij kunnen de dakkapel helemaal volgens uw wensen samenstellen. In de maatwerk constructie wordt het kunststof kozijn van uw keuze geplaatst door onze eigen gespecialiseerde montageteams. Verder kunt u bij ons rolluiken of zonwerende screens uitzoeken die we kunnen integreren in de boeiboord van de dakkapel, waardoor deze helemaal aan het oog onttrokken zijn. Ook de hele binnenafwerking, van aftimmeren tot stucwerkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie over onze dakkapellen?

Neem gerust contact op. Graag vertellen wij u meer over onze kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, terrasoverkappingen, rolluiken en dakkapellen. Wij komen vrijblijvend langs in heel regio Tilburg, Rotterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven en de rest van Nederland.

BCK Kozijnen & Rolluiken

Kapitein Hatterasstraat 18 A
5015 BB  Tilburg

Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 - 17:00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

U kunt ook onze showroom bezoeken op afspraak.