Terrasoverkappingen

terrasoverkappingen
terrasoverkappingen

Geniet met onze terrasoverkappingen

Heerlijk die zon, maar u wilt natuurlijk niet wegsmelten. Een terrasoverkapping is een uitstekende vorm van zonwering in uw tuin. U zit buiten, maar niet perse in de brandende zon. Bovendien kunt u wat langer blijven genieten als de eerste regendruppels vallen. Aan huis, in het midden van de tuin of tegen de schuur, de plaats van een terrasoverkapping is flexibel. Een terrasoverkapping valt ook makkelijk om te bouwen tot een volwaardige veranda, voor nog langer genieten in de wintermaanden! Tot slot is een terrasoverkapping natuurlijk een absolute meerwaarde voor uw woning.

Maatwerk terrasoverkapping

Een terrasoverkapping van onze hand kunt u zo eenvoudig of gek maken als u zelf wil. Wij realiseren uw terrasoverkapping volledig op maat en in de sfeer van uw smaak. Wat dacht u van sfeervolle op maat gemaakte ledverlichting, een te gekke kleurencombinatie of terrasoverkapping in L-vorm? Met een veranda brengt u een stukje binnen naar buiten als verlengstuk van uw woonomgeving en geniet u langer van het buitenleven. Wij komen graag vrijblijvend aan huis in heel regio Tilburg, Rotterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven en de rest van Nederland om uw ideale terrasoverkapping te bespreken.

Wilt u meer informatie over onze terrasoverkappingen?

Neem gerust contact op. Graag vertellen wij u meer over onze kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, rolluiken, terrasoverkappingen en dakkapellen. Wij komen vrijblijvend langs in heel regio Tilburg, Rotterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven en de rest van Nederland.

BCK Kozijnen & Rolluiken

Kapitein Hatterasstraat 18 A
5015 BB  Tilburg

Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 - 17:00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

U kunt ook onze showroom bezoeken op afspraak.